Espectacles

Des de 1995 fins l’actualitat hem tingut l’oportunitat de construir un bon nombre de espectacles teatrals i de fer intervencions en molts actes de diversa indole.

1995 T’ODIE AMOR MEU. Comèdia Musical. Adaptació de textos de Dorothy Parker i cançons de Cole Porter, de Dagoll Dagom. Direcció d’Antonia Diaz.

1996 LISÍSTRATA. Nova Fórmula. Comèdia grega. Text d’Aristofanes, traduït i adaptat per membres del grup. Dirigida per Santi Gomar.

1997 ASTRAL. Teatre de carrer. Guió i direcció de Plàcid Rosaleny.

1997 M’HAGUERA AGRADAT ARRIBAR A VELL. Assaig de Francesc Arabí. En col·laboració amb l’Associació d’ajuda al Poble Saharaui.

1997 NOSTRADAMUS. Teatre de carrer. Estrenat en la inauguració del Espai Trobat de Benissa. Direcció d’Antonia Díaz.

1997 Participació en la Cerimònia Inaugural dels MINI-JOCS OLÍMPICS DE LA MARINA ALTA. Direcció d’Antònia Díaz.

1998 CONDONS. Sketch. Representació en diferents actes de celebració del Dia Mundial contra el SIDA.

1998 Actuació de pallassos al campaments de refugiats de la República Saharaui.

1998 CADA DIA, CADA INSTANT. Creació col·lectiva dirigida per Mario Osmar Passero. Tarannà Teatre..

1999 Participació en la Cerimònia Inaugural dels MINI-JOCS OLÍMPICS DE LA MARINA ALTA. Direcció d’Antònia Díaz.

2000 CLOWNS. Guió i direcció de Tarannà Teatre amb la col·laboració de Dafni Valor i Sergi Claramunt.

2002 ALLÒ MAI VIST. Espectacle de Clowns per a tots els públics. Guió de Tarannà Teatre i Sergi Claramunt. Direcció de Sergi Claramunt.

2004 ELS FILLS DE DEU. Espectacle de bufons. Guió i direcció de Toni Pérez i Mónica Palacios.

2004 DONA. Espectacle commemoratiu del DIA DE LA DONA.Guió i direcció de Tarannà Teatre.

2004 LA CLOWNPUTXETA. Espectacle de Clowns per a xiquets. Guió i direcció de Tarannà Teatre.

2005 HUMORESK. Recopilació d’escenes humorístiques.Dirigida per Tarannà Teatre.

2006 LES 5 ESTACIONS. Espectacle de Clowns per a públic familiar. Guió i direcció de Tarannà Teatre.

2006-2010 HISTORIA DELS BORJA A GANDIA. Rutes teatralitzades per la ciutat de Gandia.

2006 FITUR GANDIA. Animació de l’estand de l’Ajuntament de Gandia, representant escenes de la cavalcada del TIO DE LA PORRA, i TEATRE INVISIBLE en la recepció d’autoritats.

2008–FINS L’ACTUALITAT. TEATRE EN FAMÍLIA. Col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dénia acudint, a totes les escoles, en parelles de pallassos a promocionar el programa d’Activitats en Família, i a cada representació de Teatre en Família a explicar, en to clown, com s’ha de comportar un bon espectador, per a que tothom puga gaudir de l’espectacle.

2008 JOHN PAUL JONES. Espectacle d’inauguració i dinamització de l’exposició commemorativa dels 50 anys del cinema a Dénia. És recreava un dia de rodatge de la pel·lícula del mateix títol, rodada a Dénia l’any 1958. Guió i Direcció de Tarannà Teatre.

2010 ALLÒ MAI VIST. Reestrena. Espectacle de Clowns per a tots els públics. Guió de Tarannà Teatre i Sergi Claramunt. Direcció de Sergi Claramunt.

2010 PLATEA I GALLINER. Projecte que agrupa tres obres: ‘La zebra Camil·la i els seus amics’, ‘La Historia de Ferdinand’ i ‘La Gallina que pogué regnar’. Representades a la campanya de teatre escolar de la MACMA (col·laborant amb Moni Popins & Cia.). Guió, direcció e interpretació: Jaume Costa i Paqui Noguera.

2010 GALA DELS ESPORTS DÉNIA. Representació de varius sketchs sobre els PARCS SALUDABLES per a dinamitzar la gala.

2011 COCOMIKMIK. Adaptació de historietes de Còmic al teatre, per a fer-lo arribar al públic infantil. Representades a la campanya de teatre escolar de la MACMA (col·laborant amb L’Oracle de l’Est). Guió, direcció e interpretació: Toni Pérez i Gloria Pascual.

2011 LA ZEBRA CAMIL·LA. Adaptació clown del espectacle de titelles creat en 2010, per  a públic de 0 a 3 anys i de 3 a 7 anys. Guió, direcció e interpretació: Jaume Costa i Paqui Noguera. En cartell.

2012 LA CLOWNPUTXETA. Reestrena. Guió: Toni Pérez. Direcció: Paqui Noguera. Tarannà Teatre.

2012 PRECISAMENT AIXÍ ES VA ESCRIURE LA PRIMERA CARTA. Adaptació de contes de Ruyard Kipling. Guió, Direcció e Interpretació: Jaume Costa i Paqui Noguera. En cartell.

2013–FINS L’ACTUALITAT. ENTREGA PREMIS NODRISSA. Dinamització de la Gala de Entrega del Premis del Concurs de Fotografia de Lactància Materna, que organitza cada any el Grup Nodrissa de Dénia, amb sketchs de pallassos.

2014 ANIMALADES. Infantil. Guió, Direcció e Interpretació: Jaume Costa i Paqui Noguera. En cartell.

2014 UN BON REGAL PEL NADAL. Espectacle clown per a públic familiar per a les festes Nadalenques. Guió, Direcció e Interpretació: Jaume Costa i Paqui Noguera. En cartell.

2015 Y SINEMBARGO TE QUIERO. Muntatge teatral de varies histories sorgides del taller amb joves artistes realitzat i dirigit per Toni Pérez.

2016 EL PALAU DE PARÈMIA. Un mon de dones. Per a quatre actrius i un arlequí. El musical de Lluís el Sifoner. Text i direcció de Lluis Fornés, «El Sifoner». En cartell.

2017 PEDRO Y EL CAPITÁN. Adaptació de l’obra de Mario Benedetti. Interpretada per Toni Pérez i Antonio Lozano, amb la direcció de Davinia Lekeux.

2017 L’ILLA DEL TRESOR. Versió clown i musical de l’obra de Stevenson. Representada, principalment a la campanya de teatre escolar de la MACMA (col·laborant amb L’Oracle de l’Est). Guió, direcció e interpretació: Jaume Costa i Paqui Noguera. En cartell.

2018 f (el llibre de les cares). Obra de Jovi Seser premiada amb el Premi Evarist Gracia de Teatre en Valencià 2017. Escrita i Dirigida per Jovi Lozano-Seser. En cartell.

2019 GALA DELS ESPORTS DÉNIA. Representació de varius sketchs per a dinamitzar la gala.

2020 LA HISTÒRIA DE FERDINAND. Versió per a dos pallassos del conte de Munro Leaf. Guió, direcció e interpretació: Jaume Costa i Paqui Noguera. En cartell.

2023 RIU RIU RIU. Musical. Classes en vers per a un dia de festa. Per a joves de 0 a 150 anys. Text i direcció de Lluis Fornés, «El Sifoner». En cartell.

A més:

Portem Històries i Contes arrel de totes les orelles disponibles amb la veu de Mónica Palacios.

Fem Teatre Invisible, sketchs de pallassos i/o humor i clownclusions per a animar tot tipus d’esdeveniments, gales, congressos, etc..  per a entitats privades i publiques.

Tenim un ampli repertori de contes teatralitzats que hem representat i representem en tot tipus d’indrets.